torstai 21. helmikuuta 2013

Jasun kummiperhe

Odottelimme tiistaina täällä Littoisissa innokkaina ystäviämme saapuvaksi kylään. Vihdoin ja viimein ovikello pirahti, ja Ulvilan vieraat olivat saapuneet :) Voi sitä iloa ja riemua mikä siitä syntyi. Aikuisilla, lapsilla ja Jasulla, kaikilla tuntui olevan juteltavaa ja puuhasteltavaa. Taisi kyllä päällimmäisenä keskusteluissa olla tuo meidän 11 viikkoinen jätkän pätkä.

Se mikä tästä vierailusta teki ainutlaatuisen, oli ehdottomasti se, tietysti sen lisäksi ettemme olleet nähneet pitkään aikaan, että saimme myönteisen vastauksen kysymykseen "Suostuisitteko Jasun (Zhamanen Sundance Kidin) kummiperheeksi. Vastaus oli siis kyllä, joten olimme todella iloisia, että saimme nämä tärkeät ihmiset Jasun kummeiksi. Arvatkaahan mikä sai meidät joskus yhteen Jarin ja Eevan kanssa kauan kauan sitten. Briard! Ja vieläpä komea Maisa briard, johon me molemmat Pekan kanssa ihastuimme täysin sydämin. Ilman heitä ja Maisaa, meille tuskin koskaan olisi tullut briardia taloon. Siksi juuri tämä perhe on mitä parhain kummiperhe Jasulle!

Mitä sitten kummivelvollisuuksiin kuuluu. Meille on tärkeintä se, että he vain kuuluvat meidän ja Jasun elämään. Noh, kyllähän siinä myös puhuttiin, että tarpeen vaatiessa kummiperheestä löytyisi myös silloin tällöin Jasulle hoitopaikka :) Hoitopaikka parhaasta päästä, joten voimme olla siis rauhallisin mielin kun tiedämme, että Jasulla on tällaiset kummit.
Kiitos Jari, Eeva, Elias, Maija ja Susku briard!


Kummiperhe ja Jasu  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti