tiistai 5. helmikuuta 2013

Auts... nipisti

Arvatkaahan mihin Jasu suuntasi matkansa eilen. Yllätys, yllätys... eläinlääkärille. Mutta onneksi tämänkertainen reissu kuului suunnitelmiin, olihan penturokotuksen aika. Kasvattajan toiveesta, päätimme aloittaa rokotusohjelman jo tässä vaiheessa. Nykyään kun tuo rokottaminen onnistuu aikaisemminkin kuin 12 viikkoisena. Mikä kuulostaa siltä osin hyvältä, että pääsee hieman "turvallisemmin" liikkeelle näiden tärkeiden pentuviikkojen aikana.

Lääkärireissu sujui mutkattomasti. Odotushuoneen muut koirat eivät kiinnostaneet ja lääkärin kutsuessa Jasua, sisälle mentiin reippaasti. Vastaanotolla juteltiin mukavia ja Auts... Duramune DAPPi rokotus hieman nipisti, mutta lääkärin ojentaessa karkin, homma oli ok. Kaikki oli kuulemma hyvin, paitsi että ruokaa pitäisi hieman lisätä... sekös ei Jasua haittaa ;)

Rokotus ei näyttänyt aiheuttavan Jasulle mitään erikoisempaa, onneksi. Kokemus taisi vain hieman väsyttää.


Tänään olikin sitten vuorossa yritysvierailu. Jasu piipahti työpaikallani, Telestellä. Pojan saapuessa osastolle, olivat markkinoinnin "tytöt" heti ns. polvillaan :) Jasu tutkaili pikaisesti työpisteet ja heittäytyi rapsuteltavaksi. Siinä sitä kelpasi köllötellä. Mukaan meinasi tarttua kulunvalvontakorttikin, mutta päätimme kuitenkin luopua siitä lyhyen vierailun päätteeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti