keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Jasu lastentarhassa

Noin kaksi viikkoa sitten löysimme todella mukavan ruokakaupan Jasulle, Turun Lemmikkiaseman. Tottahan toki liikkeessä on muutakin kuin ruokaa, mutta ruokasäkin perässä me sinne suuntasimme. Se sijaitsee noin 2 km kotoamme ja tarjonta on monipuolista sekä palvelu ystävällistä.

Ensikäynnillä kirjasimme itsellemme jo kanta-asiakaskortin, jolla saamme kaikista ostoksista alennusta, sekä halutessaan sähköistä tiedottamista tarjouksista ja tapahtumista. Liikkeessä kun järjestetään esim. erilaisia kursseja ja luentoja pienellä osallistumismaksulla. Mutta tänään heillä oli aivan maksutonta palvelua. LASTENTARHA! Luit oikein. He järjestävät keskiviikko iltaisin klo 17.00 alkaen aivan pienille pennuille "lastentarha" hetken, jossa pennut saavat kirmata liikkeessä vapaasti, omistajien valvonnassa. Liikkeen emäntä ei edes hermostu, jos jostakin kupista jokin pieni karkki karkaa jonkun suuhun leikin lomassa.

Olimme siis Jasun kanssa tänään ekaa kertaa tutustumassa tähän lastentarhaan. Minusta idea on todella hauska :) Eka käyntimme oli ns. "tutustumiskäynti", mutta kyllähän me taidetaan sinne ensi keskiviikkonakin mennä :)
Jasun ehdoton suosikki oli Bokseri pentu :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti