lauantai 26. tammikuuta 2013

Ensimmäisen yön jälkeen...

Ensimmäinen yö meni odotettua paremmin. Yöpuulle mentiin noin klo 23.30 ja nukuttiin yhtäsoittoa klo 02.00 asti. Heräsin kun pieni kirsu tökki poskeani ja ajattelin rynnätä pikaisesti pissapaperia kohti tai ulos, mutta kun nostin päätäni ja kosketin Jasua, niin hän samantien nukahti uudelleen. Mitään ikävän oireita ei kuitenkaan ollut, siitä olen kiitollinen. Pari tuollaista samankaltaista herätystä oli ja sitten viiden aikaan suoritettiin tarpeet ja jatkettiin unia. Yö meni siis melko hyvin, eikä muut lauman jäsenet olleet aamulla kovin väsyneitä ;)

8 viikkoisen Jasun päivärytmi oli kutakuinkin pissa, leikki, ruoka, kakka ja uni, pissa, leikki jne.
Näiden lisäksi käytiin tervehtimässä naapuria, suoritettiin lemmikkiliikereissu, josta haimme lisää ruokaa ja solmulelun vetoleikkeihin.

Hieman illemmalla sitten suoritettiin kasvattajan toiveesta eka pesu. Ei mikään kauhukokemus Jasulle, eikä meille. Hieman touhu Jasua kummastutti, mutta halusimme pesun jälkeen vielä kokeilla saammeko Jasun saapumaan kylpyhuoneeseen... pienellä yllytyksellä hän saapui pesutilaan innokkaasti, joten mitään kovaa traumaa ei kait sitten syntynyt :) Kuivauksen jälkeen myös totuteltiin muutamiin harjan vetoihin, ihan hyvin se meni, vaikka harja saikin pienten terävien hampaiden ansiosta kolhuja. Pesun jälkeen tuli sitten pienet "hepulit" ja sitten unten maille.

Taisin eilen unohtaa kertoa hieman Jasu nimen valinnasta. Eka briardimme Keea, nimettiin kreikkalaisen saaren mukaan ja Jasu sai taas nimensä kreikan sanasta Geia sou. Jásu = tuttavallinen tervehdys, jonka moni on varmasti kuullut Kreikan matkallaan. Mutta sanatarkka käännös on "terveydeksesi", joten ajattelimme, että Jasu tuo piristystä elämäämme ja näin ollen toimisi terveysvaikutteisesti mieliimme... saas nähdä miten käy ;)

Sellaista tänään :)

Eka pesu...

... ja pesun jälkeiset unet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti