maanantai 21. tammikuuta 2013

Briard blogin aloittelua...

Meillä oli aikaisemmin omat kotisivut verkossa, mutta kun ilmaisen kotisivutilan tarjoaja ilmoitti lopettavansa kyseisen palvelun, emmin miten jatkaisimme briardmaisten puuhastelujemme kerrontaa tutuille ja hieman tuntemattomillekin.

Olen seuraillut muutamia blogeja, ja siitä se ajatus sitten lähti... miksi en siis itse toteuttaisi tarinoitani tällä viestintävälineellä. Nyt on sitten tili luotu, mallipohja valittu ja ensimmäistä tekstiä tässä kirjoitellaan, aivan noviisina. Kenties tässä ajan myötä hieman kehittyy, kuka tietää, mutta yrittänyttä ei laiteta.

Blogi... miksi juuri nyt? Siksi, että odottelemme parhaillaan innokkaina pienen briard pennun saapumista kotiimme. Vielä on tovin käytävä töissä ja muutamia öitä nukuttava, ennenkuin tuo terhakka karvakakaramme saapuu. Miten sitä nyt muuten saisi näitä "viimeisiä" iltoja kulumaan, kun aloittelemalla blogia ja valmistelemaan Briard päiväkirjaa pentua varten. Tiedän kuitenkin, että tuttavapiiristäni löytyy muutama tuttu, jotka haluavat seurata näin verkon välityksellä, pennun elämää. Ja enhän pane pahitteeksi, vaikka joku muukin seurailisi briardmaista elämäämme... jos vaikka iskisi se pentukuume.

Mutta ennen ensimmäisiä pentutarinoita, haluan lisätä blogimme sivulle myös muutaman tarinan sekä kuvan meidän rakkaasta Keea (= Aistiharhan Vesta) briardistamme, jolle jouduimme jättämään jäähyväiset viime kesänä. Vietimme Keean kanssa 13 ihanaa yhteistä vuotta, joita emme tule koskaan unohtamaan. Ikävä on vieläkin kova... olet Keea aina sydämissämme.

Nyt on oikea aika lopetella... kunhan vielä uskaltaisi painaa "Julkaise" nappia. Huh, huh... elämäni ensimmäinen blogi tarina on nyt kirjoitettu.   


1 kommentti: