maanantai 13. tammikuuta 2014

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Taisimme luvata, että palaisimme tänne heti joulun jälkeen, mutta tässähän on jo vierähtänyt joulu, uusi vuosi ja loppiainen. Kylläpä aika rientää.

Tämähän oli jo Jasun toinen joulu, mutta edellinen taisi mennä ihan vaan sisarusten kanssa telmiessä ja äidin ruokavarastolla käydessä :) Tämä joulu taisi kiinnostaa Jasua jo enemmän, siihen kun kuului kaikenlaista uutta ja ihmeellistä.

Ensikosketus joulun salaisuuksiin iski, kun kotiin saapui paketti Jasun kummiperheeltä, eikun joulupukilta ;) Laatikkoa kierreltiin ja nuuskittiin tarkkaan, mutta humps... mihin paketti katosi. Kuulemma jouluun oli vielä muutama päivä, joten Jaana vei paketin "turvaan".


Paketti Jasun tarkassa syynissä.

Jouluaamu saapui vihdoin ja viimein... ihmetellä täytyy, että miten voi olla paketin avaaminen niin veressä, että ensimmäisen paketin avaamiseen kului maksimissaan 30 sekuntia :)


Jasun ensimmäinen paketti jouluaamuna kotosalla.


Pakettien availu jatkui mökillä Köyliössä. Jeee... kyllä joulu on mukavaa aikaa!!!

Joulu meni oikein mukavasti, mutta sitten alettiinkin odotella jännityksellä sitä uuden vuoden iltaa. Keean oltua "ilotulite arka", pakenimme aina uudeksi vuodeksi mökkeilemään Turun saaristoon, johon koirat olivat tervetulleita eikä mökkialueella sallittu minkäänlaisten ilotulitteiden paukuttelua. Emme siis olleet itsekkään viettäneet uutta vuotta kaupungissa ainakaan 8 vuoteen.

Huh, huh. Satunnaista paukuttelua kuului siitä lähtien, kun kaupat aloittivat joulun jälkeen ilotulitteiden myynnin. Mutta olihan se ihan hurjaa varsinaisena uuden vuoden aatto iltana ja yönä. Ulkona oli kuin olisi ollut sota käynnissä. Tasainen papatus, vinkuna ja pamahtelu. Jasu oli kotosalla kuitenkin aivan rauhallinen, kävi kanssamme ulkonakin, mutta jos lähistöllä pamahti rajusti, halusi Jasukin vetäytyä sisätiloihin. Ilta ei siis onneksi ollut mitenkään katastrofaalinen, mutta parina seuraavana päivänä vielä paukuttelu jatkui ja häiritsi hieman lenkkejä... ja voi sitä ilotulitteiden jäte määrää, jota oli ympäri tienoota :(
Siitä yöstä on nyt kuitenkin selvitty, ja toivottavasti siitä ei jäänyt mitään suurempaa traumaa...


Eikös sitä uutena vuotena saakin olla hieman tukka sekaisin ;)

Uusi vuosi on alkanut, ja toivottelemme kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta. Pitäköön se sisällään kilometreittäin lenkkeilyä, kilottain herkkuja, paljon kimaltavia ruusukkeita, tunteja ja tunteja treenejä, hauskoja leikkejä, rutkasti rapsutuksia ja paljon terveitä päiviä. Uusi vuosi ja uudet kujeet... saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Niistä sitten lisää tuonempana...   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti