lauantai 6. heinäkuuta 2013

Jasu kannustamassa Suomen Briard ry:n erikoisnäyttelyssä

Heräsimme aurinkoiseen lauantai aamuun ja pakkasimme kassit autoon ja suuntasimme matkamme kohti Järvenpäätä... siellä kun oli Suomen Briard ry:n vuosittainen TOKO mestaruuskisa sekä erikoisnäyttely.

Jasu halusi ehdottomasti lähteä kannustamaan siskojaan ja veljiään näyttelyyn. Miksi olimme itse katsomon puolella. Hyvä kysymys, ja siihen nyt jokin selittelevä vastaus ;) Kasvattaja kyllä kutsui meitä saapumaan näyttelyyn, mutta kun tuo ilmoittautumisaika oli juuri pahasti päättymässä... muutamien tuntien kuluessa. Huh, huh... emme ehtineet ;) Luulenpa, että tuo Jasu olisi kyllä jotenkin vielä siellä kehässä laukannut, mutta emäntä ekakertalaisena olisi ollut varmaan ilmestys.

Mukavaa oli kuitenkin olla paikalla ja nähdä melkein kaikki Zhamanen S-pennut. Voi miten hurjasti kaikki olivat kasvaneet. Viimeksi kun nuo kaikki pennut nähtiin kahdeksan viikkoisena. Ja nimiä vilisti niin ettei niitä valitettavasti kaikkia ehtinyt vielä painaa mieleen näin ekalla kerralla... Amber, Topi, Lelu, Lumikki, Veeti, Gia, Kimmo... Ja näkyihän siellä muitakin tuttuja kasvoja Turusta ja Turun suunnalta :)

Ehdimme kisapaikalle vasta kun viimeiset "Tokolaiset" olivat kentällä, joten videopätkämme on nyt tuolta näyttelyn puolelta. Filmitähtinä tällä erää ovat enimmäkseen nuo S-pennut, mutta kyllä videosta näkyy ja huokuu tuo kisatunnelma.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti