torstai 6. kesäkuuta 2013

Jasun puolivuotissynttärit

Juu, niin se aika vaan menee, että Jasukin ehti jo täyttää puolivuotta. Pikku pennusta on kasvanut jo melko iso poika. Tottahan toki se on pentu vielä, mutta kokoa alkaa olla jo melkoisesti, vai mitäs tuumaatte.


Suuntasimme Jasun synttärireissun kohti Köyliötä ja mökkiämme, jossa juhlistimme pojan juhlapäivää. Lahjakassissa oli mukana uusi luu ja Jasun vakio ruokakaupan tädiltä saama lahja, muffinssipaketti... joka on kyllä vielä valmistamatta. Mahtoikohan lemmikkiliikkeen lahjavalinta tapahtua osittain purkissa olevan kuvan takia.


Viikonloppu oli lämmin, joten ajattelimme, että pulahdus järveen virkistäisi Jasua. Siis uimaan... tai niin voisi ainakin luulla... miten meidän kävi... katsohan video


Ei tuo Jasu nyt ihan vielä ollut Jani Sievisen kaltainen uimari, mutta ehkä joskus ;) Nuorena on kuitenkin kokeiltava eri lajeja ja löydettävä omansa, eikö niin?
Vuorossa jalkapallo...


Noh, ei nyt ihan Litmas tasoa, mutta yritystä kuitenkin... melkoista yksinpeluuta ;) Niin se vaan viikonloppu vierähti... Jasu ainakin tuntui nauttivan olostaan.

Nyt vain odotellaan kesälomaa ja uusia mukavia puuhasteluja mökillä.


"Juu täällä mökillä on niin hauskaa"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti