sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Jasun viides viikko Littoisissa

Jasu - talven lapsi sai kokea alkuviikosta kevään tuloa. Kaunis aurinkoinen kevätpäivä oli sulatellut lumia ja lenkille lähtiessämme se tapahtui... äkkipysähdys...  IIIIK... vesilätäkkö. Kun tassut upposivat floskaan ja veteen, liike pysähtyi. Jasu ei suostunut ottamaan askeltakaan. Mihin oli kadonnut tuttu turvallinen lumipeite tassujen alta. Siinä saatiin jaaritella liikkeelle lähtöä. Mihinkään ei liikahdettu ennenkuin taskusta otettiin karkki esiin. Sen jälkeenkin tosi huonosti, kaikkia lumipeitteitä hakien ja lätäköitä kiertäen :)

Keskiviikkona suunnattiin taas "lastentarhaan". Tarhailtaan saapui tuttuja sekä ensikertalaisia. Vauhti oli taas melkomoista, mutta pennuilla oli hauskaa.

Taustalla oleva "aikuinen" oli kauppareissulla ja
taisi olla hieman kateellinen meidän leikeille.


Tarhareissun jälkeen iski uni.

Perjantaina Jasu täytti 13 viikkoa ja samaisena päivänä suuntasimme matkamme eläinlääkärille toiselle penturokotukselle. Nyt on sitten rokotukset kunnossa, eikä lääkärille toivottavasti tarvi mennä toviin. Lääkäri suoritti pöydällä pikapuolisen tarkastuksen. Painoa oli kuulemma tullut mukavanlaisesti, mittari näytti 9,8 kg. Peräpäässä kuulemma saisi olla hieman enemmän tavaraa suojaamassa, mutta vaikeetahan tuota ruokaa on suunnata yhteen paikkaan ;) Energiaa näyttää myös olevan, totesi lääkäri... kunhan vain tietäisit koko totuuden ajattelin... tämä oli vasta sitä "vieraskoreutta" :) 

Jeeeeee, sanoi Jasu, kun pihalle oli satanut noin 20 cm lunta. Jälleen saa juoksennella lumessa, eikä niissä ikävissä vesilätäköissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti